Εταιρεία

ΕταιρείαΚαλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας,

Η εταιρεία ΑΛΚΩΝ Pest-Control ιδρύθηκε το 1999 και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ελέγχου παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών στους νομούς της Β.Ελλάδας: το γραφείο της Θεσσαλονίκης καλύπτει τους νομούς Σέρρες, Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή και Ξάνθης, ενώ το γραφείο της Κατερίνης καλύπτει τους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Καρδίτσας και Τρικάλων.

Η διατήρηση ιδιόκτητων γραφείων τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Κατερίνη μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διατηρώντας χαμηλό κοστολόγιο.

Διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μέσα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης πληροφορίας και ελέγχου – πιστοποίησης εργασιών, εξειδικευμένους τεχνικούς και  εξοπλισμό  ώστε να προσφέρουμε αποτελεσματικές εφαρμογές.

Συμμορφωνόμαστε με όλες τις διατάξεις και την νομοθεσία που αφορούν τη χρήση φαρμάκων και ψεκασμών με φροντίδα για το περιβάλλον και τα οικιακά ζώα. Για τον λόγο αυτό διαθέτουμε τρία πιστοποιημένα συστήματα που διασφαλίζουν την ποιότητα των εργασιών μας:

ISO 9001: 2000

Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛΟΤ 1801)

ISO 14001 για τη περιβαλλοντική διαχείριση

Προσπαθούμε πάντα οι λύσεις μας να είναι φιλικές προς το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας μη-τοξικά και βιολογικά προϊόντα .

Εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχουμε στην γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, και να κατακτήσουμε μια υψηλή θέση στον επαγγελματικό μας χώρο με τη χρήση καινοτόμων τεχνικών και προϊόντων, δίνοντας μάχη παράλληλα με τις σύγχρονες  περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην αρχή της εταιρείας:

«Δίνουμε την καλύτερη συμβουλή και λύση για τον ΠΕΛΑΤΗ και όχι για την εταιρεία μας».

Καλέστε σήμερα τους ειδικευμένους τεχνικούς μας για μια δωρεάν καταγραφή του χώρου και δωρεάν έλεγχο παρασίτων και επιβλαβών οργανισμών.