Καναπέδες – Κρεβάτια

 

Ξαπλώστε – Αναπαυθείτε – Κοιμηθείτε…

…σε ένα πραγματικά καθαρό στρώμα απαλλαγμένο από σκόνη, ακάρεα, περιττώματα ακάρεων, βακτήρια, οσμές, μύκητες, λεκέδες και άλλων μικροοργανισμών που ζούνε στα στρώματα.

Είναι αλήθεια ότι δεν κοιμόμαστε μόνοι στο κρεβάτι μας!

Εκατοντάδες βλαβεροί μικροοργανισμοί, αόρατοι στο ανθρώπινο μάτι, ζούνε και πολλαπλασιάζονται στο στρώμα του κρεβατιού μας λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από την θερμότητα του σώματος και του ιδρώτα.

Επίσης η σκόνη, οι τρίχες αλλά και τα νεκρά κύτταρα του σώματος είναι η κύρια πηγή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων κλπ.

Ο Βιολογικός Καθαρισμός εξαφανίζει τα ακάρεα, και ουσιαστικά εξαφανίζει τα περιττώματα των ακάρεων, τις οσμές από ούρα, ιδρώτα, μούχλα, απομακρύνει τους λεκέδες, ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ αποτελεσματικά από αλλεργίες.

Το συνεργείο της ΑΛΚΩΝ προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού των στρωμάτων χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούνε τα στρώματα, στον χώρο σας, όπου μπορείτε να επιβλέψετε την διεργασία καθαριότητας.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα υψηλής ποιότητας, σας προσφέρουμε υγεία και ευεξία σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟ στρώμα σε τιμές ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΕΣ.