2351046300 - 2310245200 [email protected]

υπηρεσιεσ

Υπηρεσιεσ δημοσιασ υγειασ

 

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Pest-Control και συνεχώς εναρμονιζόμαστε με τις εξελίξεις με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.


ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Στις εφαρμογές απεντόμωσης χρησιμοποιώντας σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους με σκευάσματα δημόσιας υγείας καταπολεμούμε και προστατεύουμε τον χώρο σας από τους “ενοχλητικούς” επισκέπτες.

Οι εφαρμογές της απεντόμωσης διενεργούνται με τους εξής τρόπους:

  • Ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης
  • Ψεκασμός με μηχάνημα υψηλής πίεσης
  • Χρήση Gel για ξανθιές κατσαρίδες
  • Εκνέφωση (Fogging)

ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Η θερμική απεντόμωση αποτελεί μια αποτελεσματική μέθοδο για την καταπολέμηση ενοχλητικών εντόμων, κυρίως των κοριών, με τη χρήση θερμότητας. Αυτή η τεχνική βασίζεται στην έκθεση των εντόμων σε υψηλές θερμοκρασίες, τοποθετώντας στο χώρο δικά μας μηχανήματα τα οποία επιτυγχάνουν την αύξηση της θερμοκρασίας στους 55°.

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

Η καταπολέμηση των κουνουπιών είναι σημαντική για να διασφαλίσουμε μια άνετη και ελεύθερη από ενοχλήσεις καλοκαιρινή περίοδο. Τα κουνούπια μπορούν να δημιουργήσουν δυσαρέσκεια και να μεταδώσουν ασθένειες, επομένως είναι σημαντικό να λάβουμε κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπισή τους.

ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΩΝ

Πιο συγκεκριμένα σε  χώρους  παραγωγής, αποθήκευσης και διακίνησης  προϊόντων  οι  εντομοπαγίδες  θεωρούνται απαραίτητες για την πλήρη υγειονομική κάλυψη του χώρου.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Ο ρόλος μιας εφαρμογής απολύμανσης είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου. Αυτό επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Οι πολύπειροι επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας σας εγγυούνται σίγουρο αποτέλεσμα.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Η εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος μυοκτονίας αποσκοπεί στην καταπολέμηση της παρουσίας των τρωκτικών και στην συνεχή προστασία των εγκαταστάσεων. Εφαρμόζεται συγκεκριμένο πλάνο παγίδευσης και πρόληψης κατά την εγκατάσταση τους συστήματος είτε σε επαγγελματικούς είτε σε οικιακούς χώρους μυοκτονίας με αξιοπιστία, εμπειρία και επαγγελματισμό.

ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ

Ο όρος οφιοαπώθηση αναφέρεται στην απώθηση και στον έλεγχο φιδιών από ένα χώρο χρησιμοποιώντας οικολογικά απωθητικά τα οποία είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι εργασίες για την φιδοαπώθηση και την προστασία των χώρων από τα ερπετά διενεργούνται από έμπειρο προσωπικό, χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα σκευάσματα από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων. Η χρήση δηλητηρίου και η θανάτωση των φιδιών απαγορεύεται από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία αφού τα ερπετά θεωρούνται είδη ευάλωτα και απειλούμενα με εξαφάνιση.

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Είναι αλήθεια ότι δεν κοιμόμαστε μόνοι στο κρεβάτι μαςΕκατοντάδες βλαβεροί μικροοργανισμοίαόρατοι στο ανθρώπινο μάτιζούνε και πολλαπλασιάζονται στο στρώμα του κρεβατιού μας λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από την θερμότητα του σώματος και του ιδρώταΕπίσης η σκόνηοι τρίχες αλλά και τα νεκρά κύτταρα του σώματος είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεωναλλεργιογόνων ουσιώνβακτηριδίων.

Το συνεργείο της ΑΛΚΩΝ προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού των στρωμάτων χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούνε τα στρώματαστον χώρο σαςόπου μπορείτε να επιβλέψετε την διεργασία καθαριότηταςΧρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα υψηλής ποιότηταςσας προσφέρουμε υγεία και ευεξία σε ένα πραγματικά καθαρό  στρώμα.

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ / ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΣΗ ΧΩΡΟΥ – ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ WC

Διαθέτουμε επαγγελματικές συσκευές ψεκασμού του αρώματος,ενώ μια μεγάλη ποικιλία ξεχωριστών αρωμάτων καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χώρου.
Επίσης διαθέτουμε εντομοαπωθητικά με τα οποία επιτυγχάνουμε την απώθηση των εντόμων αλλά και την μελλοντική συγκέντρωση τους στο χώρο.

Διαθέτουμε επαγγελματικές συσκευές αυτόματης απολύμανσης της τουαλέτας η οποία εξασφαλίζει και προσφέρει απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης

Χώροι εφαρμογών

Βιομηχανία τροφίμων | Αρτοποιεία | Εστιατόρια | Νοσοκομεία | Ξενοδοχεία | Super Market | Καφέ-μπαρ | Πολυκατοικίες | Σχολεία | Εξοχικά | Διαμερίσματα | Στρατόπεδα | Σκάφη αναψυχής | Πλοία

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κεντρικο Καταστημα κατερινης
Τερζοπουλου 53
23510.46.300
[email protected]

Υποκαταστημα Θεσσαλονικης
Βενιζελου 15 Νεαπολη
2310.245.200
[email protected]

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς