υπηρεσιεσ

Υπηρεσιεσ δημοσιασ υγειασ

 

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Pest-Control και συνεχώς εναρμονιζόμαστε με τις εξελίξεις με τη συμμετοχή μας σε διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.

PEST CONTROL

Αξιοποστία και αποτέλεσμα

Εργαζόμαστε σκληρά για να πετύχουμε στην γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, και να κατακτήσουμε μια υψηλή θέση στον επαγγελματικό μας χώρο με τη χρήση καινοτόμων τεχνικών και προϊόντων, δίνοντας μάχη παράλληλα με τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προκλήσεις.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

Στις εφαρμογές απεντόμωσης χρησιμοποιόντας σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους με σκευάσματα δημόσιας υγείας καταπολεμούμε και προστατεύουμε τον χώρο σας από τους “ενοχλητικούς” επισκέπτες.

Οι εφαρμογές της απεντόμωσης διενεργούνται με τους εξής τρόπους:

  • Ψεκασμός με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης
  • Ψεκασμός με μηχάνημα υψηλής πίεσης
  • Με Gel για ξανθιές κατσαρίδες
  • Εκνέφωση (Fogging)

ΑπολΥμανση

Ο ρόλος μιας εφαρμογής απολύμανσης είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου, η οποία επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους ,από τους πολύπειρους επαγγελματίες απολυμαντές της εταιρείας μας. 

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Είναι αλήθεια ότι δεν κοιμόμαστε μόνοι στο κρεβάτι μας! Εκατοντάδες βλαβεροί μικροοργανισμοί, αόρατοι στο ανθρώπινο μάτι, ζούνε και πολλαπλασιάζονται στο στρώμα του κρεβατιού μας λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από την θερμότητα του σώματος και του ιδρώτα. Επίσης η σκόνη, οι τρίχες αλλά και τα νεκρά κύτταρα του σώματος είναι η κύρια πηγή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων.

Το συνεργείο της ΑΛΚΩΝ προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού των στρωμάτων χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούνε τα στρώματα, στον χώρο σας, όπου μπορείτε να επιβλέψετε την διεργασία καθαριότητας. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα υψηλής ποιότητας, σας προσφέρουμε υγεία και ευεξία σε ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟ στρώμα σε τιμές ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΕΣ.

μυοκτονια

Η εφαρμογή ολοκληρωμένου προγράμματος μυοκτονίας αποσκοπεί στην καταπολέμηση της παρουσίας των τρωκτικών και στην συνεχή προστασία των εγκαταστάσεων. Εφαρμόζεται συγκεκριμένο πλάνο παγίδευσης και πρόληψης κατά την εγκατάσταση τους συστήματος είτε σε επαγγελματικούς είτε σε οικιακούς χώρους μυοκτονίας με αξιοπιστία, εμπειρία και επαγγελματισμό.

ΑπΩθηση ερπετΩν

Για την απώθηση φιδιών χρησιμοποιείται κατάλληλο απωθητικό σκεύασμα σε κοκκώδη μορφή. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης

ιοι - μικροβια

Προστατεύουμε την υγεία των εργαζόμενων και των επισκεπτών σας με Ολοκληρωμένα Προγράμματα Απολύμανσης, για την καταπολέμηση ιών, βακτηρίων, μυκήτων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

τρωκτικα

Θωρακίζουμε το χώρο σας με το σχεδιασμό και την υλοποίηση Στοχευμένων Προγραμμάτων Προστασίας έναντι τρωκτικων, όπως μυοκτονιών, απώθησης φιδιών και πουλιών, κ.α.

Εντομα – ΠαρΑσιτα

Απαλλάσσουμε τις εγκαταστάσεις σας από βλαβερά και ενοχλητικά έντομα, όπως κατσαρίδες, κουνούπια, μύγες, ξυλοφάγα και αλλά βλαβερά έντομα, με Ολοκληρωμένα Προγράμματα Καταπολέμησης.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΡΕΑ

Ο καθαρισμός στρωμάτων είναι μια διαδικασία που δεν πρέπει να παραμελούμε

Το εκπαιδευμένο προσωπικό, η εμπειρία, καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα μας σας εγγυώνται τον τέλειο καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών. Με σεβασμό στην περιουσία σας, με προσιτές τιμές σας προσφέρουμε έναν υγιή ύπνο σε ένα πραγματικά καθαρό στρώμα με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας! Ενημερωθείτε για την γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε για σπίτια και εργασιακούς χώρους.

Επικοινωνια

Κεντρικο Καταστημα
Τερζοπουλου 53
23510.46.300
[email protected]

Υποκαταστημα Θεσσαλονικης
Βενιζελου 15 Νεαπολη
2310.245.200
[email protected]

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς